Kund?

Kundjour

Är ditt företag i behov av Interimskonsult, vår jour är öppen 24/7, 365 dagar per år.

Journummer: 08-556 460 99

Email: konsulter@interimsearch.com

Interim Search rekryterar AnnaCarin Stolpe

Interim Search rekryterar AnnaCarin Stolpe

Tillväxt | 2016-02-15

AnnaCarin arbetar som Director på Interim Search sedan januari 2016. Hon har gedigen karriär som försäljningsdirektör och VD inom finansbranschen samt chefsrekryterare. AnnaCarin har internationell erfarenhet av att etablera dotterbolag och samarbeten med kända it-leverantörer i Norden. Hennes 20-åriga karriär inom finans har varit hos bl.a. GE Capital, CHG-Merdian (tidigare Acento) Atea Finance och i en roll som Nordic Program Director för Lenovo Financial Services. AnnaCarin kommer senast som försäljningschef storkunder hos Leaseplan Sverige AB, dessförinnan arbetade hon som chefsrekryterare i Stockholm. Hon har en Bsc. från FEI och green belt i Six Sigma och Lean.


Vad motiverar dig att söka dig tillbaka till chefsrekryteringsbranschen?

Att kunna jobba med både snabbhet och precision tycker jag är spännande,  som denna roll tillåter mig att göra. Jag gillar tävlingsmomentet och utmaningarna som vi har i en hård konkurrensutsatt marknad. Jag vill leverera mot kund och vinna över konkurrenterna rent krasst.  Sen trivs jag i min roll som rekryteringskonsult att arbeta med människor och knyta kontakter. Det är är en fantastisk roll på många sätt.

Vad är det som lockar med att arbeta med Interim Management?

För mig var valet var enkelt, -jag vill vara med och bygga upp en tjänst som bidrar till en positiv förändring för svenskt näringsliv och arbetsmarknad. Företagens behov av flexibilitet, att tillföra specifik kompetens för att klara av utmaningar som företaget står inför här och nu, ny energi och glöd på en arbetsplats kommer spela en ännu mer avgörande roll i framtiden. Jag är övertygad om att de aktörer som har en traditionell arbetsplats med statiskt humankapital snart kommer bli omsprungna av snabbfotade, innovativa och moderna spelare.

Varför Interim Search?

Företaget har ett erbjudande som ligger i tiden och värderingar som jag delar. Konceptet är innovativt, kundorienterat och en viktig tjänst för kunderna. Vi har en egenutvecklad och kontinuerligt uppdaterad databas som är anpassad för snabba rekryteringsprocesser, ett verksamhetsledningsystem som bland annat hjälper oss med kvalitetssäkring, att följa ISO- och miljökrav och ett mycket väl genomarbetad rekryteringsprocess. Det gillar jag och det känns bra som rekryteringskonsult att genuint vara stolt över de tjänster vi erbjuder.

Hur ser din roll som chefsrekryterare ut?

Hela Interim Search verksamhet är anpassat utifrån kundernas perspektiv, även min roll som skiljer sig en del från när jag arbetade med permanentrekrytering. När det kommer till interimistiska tjänster är det oftast kort om tid vilket präglar mitt jobb mycket. Kandidaternas tillgängliga är ofta avgörande och det gäller att på förhand ha gjort mycket av rekryteringsarbetet för att kunna agera snabbt. Då informationen ändras hela tiden innebär det att vi regelbundet behöver stämma av med flera tusen personer som personligen intervjuats av oss. Att kontinuerligt ha en dialog med kandidaterna gör också att vi lär känna de över tid på en helt annan nivå än vad som är regel i permanentrekrytering. Hela verksamheten är anpassad utifrån dessa förutsättningar vilket är en av de stora anledningarna till att vi som företag lyckas leverera där andra har misslyckats.

Hur är du som person?

Jag är en social och utåtriktad person med stark egen motor som tycker om att ha roligt och jobba hårt. Privat är jag gift och har två vuxna döttrar, varav en är designer och bor i Australien med sin familj och den andra är skidinstruktör i Vemdalen. På tal om utmaningar så ställer jag i år upp i Vasaloppet för 4:e med ett gäng vänner. Andra intressen är att jaga och vara ute på vårt lantställe som ligger i Sörmland. Sen tycker jag om att prova nya saker och utvecklas så nästa projekt blir Randoneeskidåkning i Åre.

Fler nyheter

Upphandling
2016-08-22

Migrationsverket har utsett Interim Search som vinnare i den nyligen avslutade upphandlingen av...

utmärkelse
2017-04-27

De tre tunga näringslivsprofilerna Helena Stjernholm, vd för Industrivärden, Casten Almqvist, v...

Marknadskoll
2017-11-19

Interim Management utvecklas i rasande takt. Inte bara ur ett kundperspektiv och att fler tar d...

Nyheter
2017-03-04

Stefan Granqvist, VD Interim Search, är aktuell i den nypublicerade Konsultboken Guiden till at...

Guide
2017-05-14

Det finns en uppsjö av tips kring cv-skrivande och en hel industri med människor som ger råd om...

Årskrönika
2017-01-19

Marknaden för interimskonsulter har dragit igång med en riktig rivstart. Själv spenderade jag å...

Intervju
2017-02-05

Han är känd för våghalsiga äventyr tillika storslagen och kreativ marknadsföring. En filantrop ...

Nyheter
2017-03-27

Ibland blir inte uppdragen som det var tänkt. Det kan handla om ändrade förutsättningar, person...

Nyheter
2017-12-05

Nyttjandet av interimschefer är av ökande betydelse för företags konkurrenskraft. Den yrkeskate...

Testa vad vi går för!

Vi på Interim Search är vana vid snabba puckar. Tack vare ett mycket omfattande kandidatnätverk och att vi anpassat hela vårt arbetssätt utifrån de specifika förutsättningar som interimstillsättningar kräver kan vi leverera en kortlista på 48 timmar. Det är kostnadsfritt tills om/när ni anlitar någon via oss och vi kräver ingen exklusivitet. Välkomna!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hastighet

48h leveransgaranti

Säkerhet

Omfattande bakgrundskontroller

Låg risk

Inget krav på exklusivitet

Precision

Anpassad rekryteringsprocess

Stort nätverk

5000+ intervjuade konsulter

Specialisering

Uteslutande tillfälliga uppdrag

Egenutvecklade system

Stödjer egenutvecklad metodik

Kvalitetssäkring

VLS enligt ISO 9001

Anpassad metodik

Tillåter snabbhet och precision

Nöjdhetsgaranti

Ansvar för våra leveranser

Oberoende urval

Inga personer på bänken

Geografisk täckning

Tillsättningar i hela Sverige

Industriella experter

Nätverk av industrirådgivare

Rådgivning

Erfarna medarbetare

Branschoberoende

Heltäckande leveranskapacitet

Egna kanaler

Stark närvaro i sociala medier

Hållbarhet

enligt ISO 14001 och OHSAS 18001

Tillgänglighet

Jourtelefon för kunder 24/7

Uppdaterade

Fråga oss om de senaste trenderna

Kostnadseffektivitet

Inga uppstartskostnader

Etablerade

En av Nordens största aktörer

Telefon
Formulär
Journummer
Spontanansökan
Följ oss

Interim Search

Interim Search is a Swedish recruitment agency with one goal: to solve your temporary resource needs. We believe in specialization and therefore are focused on short to medium term needs of managers and specialists within Finance & Accounting, Human Resources and General Management.

We bring together a strong local presence with a highly developed network of Associated Consultants. This approach provides us with a comprehensive, up to date and unique network of Interim Managers and a quality assured recruitment process.

Our guiding principle for achieving mutual and long-term success is simple: Only when we have helped our clients achieve their goals, have we achieved ours. 
Please contact us for a confidential discussion.

Contact us: +46 (0)8-556 460 00
info@interimsearch.com