Interim Search välkomnar Håkan Hall – erfaren ledare med fokus på tillväxt i Göteborg

2024-10-02

Interim Search expanderar sitt Göteborgskontor och välkomnar Håkan Hall till teamet. Håkan har en imponerande bakgrund med erfarenhet från flera ledande roller, bland annat som VD, Commercial Director och Global Director i både globala koncerner och mindre privata bolag. Han har gedigen kompetens inom värdeskapande säljledning, förändringsledning och systemintegration.

Välkommen till nya jobbet, Håkan! Varför valde du Interim Search?
Tack så mycket! När jag väl hade bestämt mig för att gå in i rekryteringsbranschen, blev valet av bolag självklart. Efter många år som kund i branschen har jag sett att Interim Search lever upp till de höga krav jag själv haft på snabb leverans och en strukturerad process med hög kvalitet.

Hur ser din professionella bakgrund ut?
Jag är ursprungligen ingenjör och inledde min karriär inom försvarsindustrin. Under början av 90-talet övergick jag till säljledande roller inom grossistledet, där jag bland annat hjälpte till att etablera nya affärsenheter för olika företag. 2009 fick jag mitt första uppdrag som VD. De senaste två decennierna har jag haft ledande kommersiella roller, bland annat som VD och Director, inom logistik och automation, för företag som Linde, Toyota, Mitsubishi och senast STOW Group.

Vilka styrkor tar du med dig till din nya roll?
Jag tror att en av mina främsta styrkor är min förmåga att snabbt skapa kundvärde och leverera resultat i krävande roller. Dessutom har jag lång erfarenhet av att leda i tider av snabb förändring. Och sist men inte minst, har jag ett genuint intresse för människor och att bygga starka relationer.

Du kommer att arbeta rikstäckande men utgå från Göteborg. Hur ser marknaden där ut?
Göteborg har länge dominerats av industriella kluster kopplade till fordonsindustrin, petrokemi, partihandel och Göteborgs hamn. Men vi har också sett en stark tillväxt inom den kunskapsintensiva sektorn de senaste åren. Det finns ett stort behov hos våra kunder av ledande roller inom områden som finans, teknik, ekonomi och IT. Jag ser fram emot att bidra till Göteborgsregionens konkurrenskraft genom våra skickliga och drivna interimskonsulter.