”Affärsnyttan motiverar mest”

2024-06-03


Vad är din bakgrund?
Jag är född och uppvuxen i Malmö. Efter avslutade studier i Lund, där jag tog en magister i ekonomi, så flyttade jag till Stockholm för att påbörja min karriär. Då jag var elitsimmare och intresserad av hälsa och fysiologi så var valet av bransch enkelt. Tillbringade femton år i läkemedelsbranschen och inom medicinteknik med växande chefs- och budgetansvar. Så här 25 år in i karriären kan jag sammanfatta det med att jag haft många spännande uppdrag, haft förmånen att arbeta med drivna kollegor och lärt mig otroligt mycket om hur man skapar effektiva organisationer och operational excellence. Inte minst under mina fem år som VD för ett medtechbolag i Ghana. 

Vad lockar med att arbeta med att nu få arbeta med interimsrekrytering?
Det är uteslutande att få arbeta med människor till hundra procent. Jag lockas av den viktiga uppgiften att uppnå en perfekt matchning mellan kundens akuta behov och den konsult som är bäst lämpad för rollen. Dessutom i ett segment då kandidaten har en stor portion entusiasm och brinner för uppdraget. De uppdrag som vi tillsätter skapar en enorm affärsnytta – det är otroligt motiverande. 

Vad lockar med att arbeta på Interim Search?
Det är Sveriges största bolag inom Interim Management. Leveranskapaciteten och tillväxtresan vittnar om att det finns mycket strukturerade och kvalitetssäkrade processer innanför dessa väggar. Jag kände till Interim Search sedan innan och under anställningsprocessen fick jag se bevis på det enorma driv och tempo som skapat det här fantastiska bolaget.

Vad är din bild av organisationen efter din första tid?
Jag är väldigt imponerad över det digitala onboardingprogram jag arbetat med under de första två veckorna. Det är mycket att sätta sig in i, men jag har fått mycket stöd och support från kollegorna runt omkring. Återigen har min initiala tes bekräftats, det är ett högt driv här och alla arbetar stenhårt och fokuserat för att hjälpa våra kunder med sina akuta kompetensbehov.

Vad ser du fram emot just nu?
Kontakta kunder, lära känna Sveriges interimskonsulter och, med det, göra mina första tillsättningar.