”En självklar fortsättning på min passion för affärsutveckling”

2024-09-19

Vi kan med glädje välkomna Pernilla Antonsson till vårt team på Interim Search. Med hennes mångåriga erfarenhet inom chefsrekrytering blir hon en värdefull tillgång för oss och våra kunder. Vi tog en pratstund med Pernilla för att lära känna henne bättre och höra om vad som lockade henne till Interim Search.

Varför valde du att börja på Interim Search, Pernilla?
Jag har känt till företaget en tid och blivit mer och mer nyfiken på sättet som man arbetar på. När jag började läsa mer om bolaget kände jag att både kulturen och värderingarna låg väldigt nära mina egna. Jag brinner för affärer och att utveckla företag och människor, så det kändes som ett naturligt och självklart steg att ta.

Kan du berätta lite om din tidigare erfarenhet?
De senaste åtta åren har jag arbetat med chefsrekrytering. Innan det så var jag försäljningschef på ett företag som arbetade mot bygg- och fastighetsbranschen. Jag har också haft ledande positioner inom detaljhandeln. Genom hela min karriär har jag haft en tydlig röd tråd i att leda, driva försäljning och arbeta med affärsutveckling.

Vad driver dig att arbeta med interimsrekrytering?
Min bakgrund inom chefsrekrytering har gett mig en djup förståelse för de specifika krav och utmaningar som företag står inför när de ska tillsätta nyckelroller. Interimslösningar fascinerar mig särskilt eftersom de ger företag en flexibel och snabb möjlighet att fylla viktiga positioner – särskilt i förändringsfaser eller vid akuta behov. Det är en fantastisk möjlighet att hjälpa företag snabbt få in den expertis de behöver.

Du känner till kundmarknaden i Gävle. Hur ser efterfrågan på Interim Management ut där?
Marknaden i Gävle är både bred och mångsidig och jag ser en växande efterfrågan på interimslösningar inom områden som hållbarhet och digitalisering. Många företag söker nu specialister som kan stötta dem genom komplexa utmaningar och snabba förändringar. Interimslösningar är ett effektivt sätt för dessa företag att få in rätt kompetens i rätt tid.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?
Jag ser mest fram emot att få jobba i en dynamisk och varierad miljö där jag verkligen kan göra skillnad för företagens utveckling. Att använda min erfarenhet inom chefsrekrytering för att matcha rätt kandidat med rätt organisation känns både roligt och meningsfullt. Jag ser också fram emot att arbeta tillsammans med ett kompetent och engagerat team som delar samma passion för interimslösningar som jag gör. Det ska bli spännande att ta sig an de utmaningar och möjligheter som väntar!

 

Vi ser fram emot att följa Pernillas resa och är övertygande om att hennes kompetens kommer bidra till många framgångsrika matchningar. Hon nås enklast på pernilla.antonsson@interimsearch.com.