Gasellföretag för tredje året i rad

2019-10-11

 

Årligen utses Sveriges snabbast växande företag till Gaseller. Kriterierna är hårda; ett Gasellföretag ska ha fördubblat sin omsättning om man jämför det första och senaste räkenskapsåret, ökat sin omsättning årligen de senaste tre åren och därtill vuxit helt organiskt.

 

Det känns fantastiskt att bli Gaseller för tredje året i rad. Det är en tillväxtresa som är möjlig tack vare engagerade medarbetare, kunder och interimskonsulter. Även om konjunkturen skulle bromsa in har vi länge sett en växande konsultmarknad och ett ökat behov av tillfällig kompetens under vakanser, omställning och tillväxtresor. Idag sysselsätter vi 100 interimskonsulter över hela Sverige och jobbar hårt för att bibehålla långsiktiga kundrelationer och bryta ny mark. Vi är dedikerade till att arbeta snabbt och med en hög energinivå då våra kunder ofta befinner sig i utsatt position. Fortsätter vi så tror jag att vi har en fortsatt tillväxtresa att se fram emot, säger Stefan Granqvist, vd och medgrundare Interim Search

 

Interim Search är Sveriges snabbast växande rekryteringsföretag. De består idag av 17 medarbetare och tillsätter interimschefer och specialister över hela landet.